Rooster en tarieven

De Aandachtsmederij werkt met het online systeem van Momoyoga. Hiermee kun je eenvoudig zelf een account aanmaken, lessen boeken en annuleren. Les boeken? Klik in het rooster op ‘Les boeken‘ en log in. Heb je nog geen account of leskaart, dan kun je deze vanaf hier aanmaken en afrekenen.

Alle lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en je kunt op ieder gewenst moment instromen. Doordat de groepen klein zijn (maximaal 12 deelnemers) is er veel ruimte voor wat je nodig hebt en wat aandacht vraagt.

Je kunt aan lessen deelnemen met een abonnement of een lessenkaart.  Met een abonnement is de prijs per les het laagst en krijg je korting op (sommige) workshops en extra activiteiten.

Er zijn geen lessen tijdens de herfstvakantie, kerstvakantie, meivakantie (1 week) en twee weken van de zomervakantie. Ook op officiële feestdagen die buiten de vakantie vallen zijn er geen lessen.

 

Data lesvrije periodes 2020

 • Zomervakantie: 3 t/m 16 augustus 2020
 • Herfstvakantie: 17 t/m 24 oktober 2020
 • Kerstvakantie: 19 december 2020 t/m 2 januari 2021

Geen les op de feestdagen:

 • Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei 2020)
 • Tweede Pinksterdag (maandag 1 juni 2020)

Tarieven

Abonnementen*

 • Abonnement 1x per week € 46,50 p.m. (minimale looptijd 3 maanden)
 • Abonnement onbeperkt € 69,50 p.m. (minimale looptijd 3 maanden)

Leskaarten

 • Proefles (eenmalig): € 10,-
 • Vijflessenkaart €  72,50 (3 maanden geldig)
 • Tienlessenkaart  € 135 (4 maanden geldig)
 • Tienlessenkaart  € 145 (6 maanden geldig)
 • Personal yoga: € 350 voor 5 lessen van 75 minuten

 

* De betaling van de abonnementen gaat per automatische incasso. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met abonnementen en lessenkaarten?

Je kunt aan lessen deelnemen met een abonnement of een lessenkaart. Met een abonnement is de prijs per les het laagst en krijg je korting op (sommige) workshops en extra activiteiten. Als je iedere week één of meerdere lessen wilt volgen is dit de goedkoopste optie. Je bent met een abonnement vrij om deel te nemen aan iedere les, je hoeft dus niet iedere week naar dezelfde les te komen.

Datzelfde geldt ook als je een lessenkaart aanschaft. Deze zijn 3, 4 of 6 maanden geldig en bieden veel flexibiliteit als je niet iedere week kunt komen.

Hoe kan ik me inschrijven voor lessen?

Je kunt via ons online rooster inschrijven voor de les(sen) van je keuze.

Wat heb ik nodig voor de les?
Naar de les trek je prettig zittende kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen, en je neemt sokken en een vestje of iets dergelijks mee voor de eindontspanning, want dan koel je snel af. De les is op blote voeten.

In de studio is verder alles wat je nodig hebt aanwezig: matten, kussentjes, dekentjes etc. Als je het fijn vindt om je eigen mat mee te nemen is dat natuurlijk prima!

Hoe zit het met de betaling?
Je kunt via ons online rooster inschrijven voor een les naar keuze en voor de les betalen met Ideal.
Is de studio goed bereikbaar?
De studio is met zowel de auto, OV als fiets uitstekend bereikbaar. Voor de deur hebben we een aantal parkeerplaatsen waarvan je als bezoeker van De Aandachtsmederij gebruik kunt maken. De studio is gelegen op 10 minuten loopafstand van station Amersfoort CS in het sfeervolle Soesterkwartier.
Hoe groot zijn de groepen?
In onze lessen is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Vaak zijn het er wat minder, maar het zijn er nooit meer. We houden van wat kleinere groepen omdat we op die manier iedereen aandacht kunnen geven!

Persoonlijke aandacht in kleine groepen

 

Helpt bij stress en fysieke klachten

 

Lessen voor iedereen op elk niveau

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!