Yoga coaching tegen stress, onrust en vermoeidheid

Vind je veerkracht snel terug

Yoga coaching is een individuele werkvorm, waarmee je snel en effectief problemen zoals stress en spanningen, onrust en ongeduld, somberheid en vermoeidheid kunt aanpakken, met blijvend resultaat.

Waar loop jij tegenaan?

  • Het is altijd maar druk in je hoofd, en je kunt geen rust vinden, slaapt slecht
  • Je hebt een beetje kort lontje en raakt snel geirriteerd of ongeduldig
  • Je hebt weinig energie, voelt je regelmatig futloos, en somber

Als je hiermee worstelt, kan je gezondheid eronder lijden, en vaak ook je relaties thuis, of op het werk. Zeker als het al een tijd zo gaat, kan het leven voelen als een zware last, met alleen maar verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Kom uit je negatieve spiraal met yoga coaching

Stress ontstaat vooral door onbewuste overtuigingen en patronen; en daar kun je anders mee om leren gaan, met een kortdurende, efficiente aanpak.

Met yoga coaching leer je anders te kijken naar wat jou belemmert, en krijg je praktische handvatten om structureel je eigen gedrag te veranderen, zodat je weer de balans in jouw leven en werk kunt herstellen.

Yoga coaching geeft je

duurzame verandering

in lichaam en geest.

Weten wat er aan de hand is, of hoe je dat kunt aanpakken, is maar een deel van de oplossing. Pas als je je gedachten, gevoelens en fysieke ervaring met elkaar verbindt, zoals yoga dat doet, wordt verandering pas echt verankerd.

Lees hoe anderen weer grip kregen op hun leven

Toen ik behoefte had iets écht voor mezelf te doen en de balans ver te zoeken was, kwam yogacoaching onder mijn aandacht. Dit traject heeft mij waardevolle inzichten  gegeven en handvatten om mee aan de slag te gaan. Er gaat geen dag voorbij dat er niet iets terugkomt van wat ik heb geleerd. Ik herken stress sneller en heb de keuze hoe ik hiermee omga. 

Nienke

Ik heb al best het één en ander gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar was nu toe aan een aanpak met blijvend effect. Het traject yogacoaching bij Jet heeft me geholpen om een langetermijnverandering te realiseren. Ik ben me meer bewust van mijn stresspatronen en heb het gevoel dat de balans in mijn leven weer terug is. 

Mila

Na jarenlang maar doorgegaan te zijn, raakte ik het zicht op mezelf kwijt en kwam een burn-out snel dichterbij. Deze combinatie van yoga en coaching heeft mij heel goed geholpen om de stress-spiraal te doorbreken. Door regelmatig een aantal eenvoudige oefeningen te doen ben ik niet alleen meer ontspannen, maar ook energieker en productiever.

Floris

Een ijzersterke combinatie van vragen (die je doen nadenken, ook een paar dagen na de sessie) met ervaren/voelen. Ik heb meer rust, inzicht in hoe ik zelf energie kan verdelen, en super handige tools om elke dag te kunnen gebruiken. Van mij krijgt dit traject een 9,5!

Rene

Kom yoga coaching zelf ervaren

Met yoga coaching kun je in 5 sessies van 1,5 uur, voor 675 euro (incl. BTW) al heel veel bereiken om je ontspanning en veerkracht terug te vinden.

Hiervoor krijg je:

  • 5 (tweewekelijkse) coachsessies van 1 1/2 uur 
  • opdrachten tussen de sessies om het geleerde te kunnen integreren
  • audio- en videobestanden ter ondersteuning van de opdrachten tussen de sessies
  • een Persoonlijk Onderhoudsplan voor blijvende toepassing in je dagelijks leven
  • een Balance-Bag met daarin items die je helpen je balans te bewaren

Hierna kun je extra sessies van 1,5 uur nemen, voor 150 euro (incl. BTW) per sessie, om jezelf verder te ontwikkelen.

Wil je nu weleens echt af van jouw stress en onrust? Je weer ontspannen en veerkrachtig voelen?

Vul dan hieronder je gegevens in om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Jouw yoga coach

 

Ik ben Jet, eigenaar van de Aandachtsmederij. Ik heb uitgebreide ervaring met zowel yoga als diverse coaching technieken en ik help je graag met yoga coaching.

Meer over mij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!