Yin yoga XL – herfst

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - zondag 23-10-2022
14:00 - 16:00

Locatie
De Aandachtsmederij


We zijn aangekomen in oktober. Een tijd om te bezinnen op de volgende fase. De zomer is ten einde, al kunnen we in oktober vaak nog nagenieten van een heerlijke nazomer toch naderen de donkere maanden. Soms hebben mensen hier moeite mee waardoor er depressieve gevoelens op kunnen komen.

Een Yin XL kan helpen om je draai te vinden in de omschakeling naar de volgende fase. Het metaal element is verbonden met de herfst. Metaal is volgens de TCM (traditional Chinese medicine) verbonden aan de long en dikke darm meridianen. De dikke darm laat in het fysieke lichaam het oude los en de longen laten het nieuwe binnen. Ook op emotioneel en mentaal niveau werken long en dikke darm door op het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen. Metaal is een regulerende energie. Een enorm transformerende energie. Ook dat zie je terug in de natuur.

Als metaal in balans is kun je makkelijke keuzes maken en weet je wat je wel of niet zou moeten doen. Vaak betekent dit dingen loslaten. Loslaten is ook wat we zien in de natuur. Loslaten om je voor te bereiden om de volgende fase. Loslaten zodat het nieuwe kan komen. Als de metaal energie in balans is dan hebben we vertrouwen en zijn we zelf verzekerd.

In deze speciale XL-workshop nemen we de tijd de overgang naar de herfst te maken door middel van yoga-oefeningen, ademoefeningen en meditatie/visualisatie. Na deze workshop voel je je als herboren!

Docent: Jet Poels

Deelnamekosten aan deze workshop bedragen € 32,50. Heb je een abonnement bij ons? Dan krijg je € 2,50 korting!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!