Concert: de Grote Gong

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - zondag 14-04-2019
19:30 - 21:00

Locatie
De Aandachtsmederij


We nodigen je graag uit voor een ware klankbelevenis. Dit keer met de Grote Aarde Gong. In de volksmond vaak grote Chinese Tempelgong genoemd.

De Gong is een machtig instrument. Indrukwekkend en ontzagwekkend. De meeste mensen kennen wel het geluid van een zware gongslag. Maar de gong heeft een heel scala aan geluiden. Fluittonen, gezoem, monnikengezang, geluiden van walvissen, olifanten, regen, stormen en oceanen. Laat je verbeelding spreken. In een gong zit veel “meer geluid”.

Iwan zal deze avond de gong bespelen. Meesterlijk brengt hij de klanken vol  passie tot leven en laat hij zijn gong een verhaal vertellen. Laat je dragen op klank. Naar een wereld van boventonen. Ondertonen. En ritmes die soms opzwepend kunnen zijn. Bulderend, indringend. Maar uiteindelijk verstillend.

Na afloop van dit concert is er nog een toegift. Voor wie er nog niet genoeg van heeft. Je kunt de Grote Gong van dichtbij beleven. In de vorm van een heerlijke rugmassage. Uitgevoerd met de geluidstrillingen van de Grote Gong.

Je kunt kiezen of je zittend of liggend wilt luisteren naar de Gong. Maar om optimaal te kunnen genieten van de klanken, is het fijn als je tijdens dit gongconcert kunt liggen. Als je comfortabel wilt liggen dan kun hiervoor zelf spullen meebrengen, maar dunne yogamatjes en fleece-dekentjes zijn ook op locatie aanwezig.

De  sfeervolle studio van De Aandachtsmederij heeft goede akoestiek!

Het concert start rond 19.30 Je kunt binnenlopen vanaf 19.10u. De deelnamekosten bedragen € 20.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Iwan Boersma via Iwanboersma@hotmail.com of telefonisch 06-49943834.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!