Heart Opening Journey: Yin Yoga & Cacao

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - zondag 27-12-2020
13:30 - 16:00

Locatie
De Aandachtsmederij


Verbinding met je lichaam en met je hart!

Kijk je uit naar een bijzondere middag waarbij yin yoga gecombineerd wordt met een prachtige cacaoceremonie? Een ontspannen middag waar verbinding met je hart centraal staat? Meld je dan aan voor de workshop yin yoga met cacaoceremonie gegeven door Corona Meerman.

YIN YOGA
Tijdens de yin yoga les worden de houdingen ongeveer 5 minuten vast gehouden. Alle houdingen zijn liggend of zittend en stimuleren de meridianen. In deze speciale workshop zal de focus liggen op twee meridianen: hart en pericardium.

CACAO
Het openen van het hart door alle yin houdingen wordt verdiept door de cacao. Cacaoceremonies komen van oorsprong vandaan bij de Maya’s in Zuid-Amerika. Zij zagen toen al de diepe, liefdevolle, helende kracht van 100% pure cacao. In het westen zien je nu ook cacaoceremonies verschijnen: bij elkaar komen, de pure smaak van cacao proeven, connectie met je hart maken en met anderen. Iets wat we soms in het drukke westen vergeten…

100% pure cacao zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en een lagere bloeddruk. Cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium staat ook wel bekend als het mineraal dat je ontspant: het ontspant je bindweefsel, je spieren en laat spanning verdwijnen. Wanneer we cacao drinken gaat de meeste magnesium direct naar het hart om te ontspannen en los te laten. Doordat we ons hart ontspannen zorgt het ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

OVER CORONA MEERMAN
De yin yoga met cacaoceremonie wordt gegeven door Corona Meerman. Corona heeft haar yin opleiding Stillness in Yoga gevolgd. Daarvoor is ze naar India geweest om naar Ashtanga/Vinyasa opleiding te behalen. In haar werk als manager ervaart ze continue hoe yoga, meditatie, cacaoceremonies en vrouwencirkels haar helpen om haar team te leiden vanuit haar hart. Onlangs is ze voor een half jaar naar Azië geweest om zich helemaal te verdiepen in het boeddhisme, dans en cacaoceremonies. Vol inspiratie kijkt ze er naar uit om jou kennis te laten maken met de magische combinatie van yin yoga en cacao!

Praktische informatie:
De workshop is op zondag 27 december 2020 van 13.30 – 16.00 uur.
Het is aan te raden om die dag zo min mogelijk koffie te drinken en 4-6 uur voorafgaand aan de yin yoga met cacaoceremonie niet te eten. Dit, zodat je lichaam de cacao direct kan opnemen.

Investering: € 45,-

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!