We zijn weer open!

Lieve yogi’s,

Gelukkig mogen we jullie weer welkom heten in de studio, maar de heropening gaat gepaard met een aantal maatregelen. Lees het ajb even goed door, dan kom je niet voor verrassingen te staan!

– Het aantal plaatsen in de les is beperkt.  Voor wie niet naar de studio wil of kan komen blijft het mogelijk de les online mee te doen. In het rooster zal een onderscheid gemaakt worden tussen de les in de studio, en de online les. Let dus goed op waarvoor je inschrijft! Schrijf je in voor de online les, dan krijg je een half uur voor aanvang van de les automatisch een mail met daarin de link naar de les (maar die staat ook in de omschrijving bij de les).

– Abonnementhouders staan nog ingeschreven voor dezelfde vaste les (indien van toepassing). Dan ben je dus in de meeste gevallen verzekerd van een plaats. Check zelf even in je Momo-account voor welke lessen je staat ingeschreven en mail mij als je voor een (andere) vaste les ingeschreven wilt worden.

– Hopelijk ten overvloede, maar toch: als je klachten hebt kom je niet naar de studio.

– Zorg dat je voor je komst naar de studio naar het toilet bent geweest, want we willen toiletgebruik zoveel mogelijk beperken.

– Bij voorkeur ook thuis omkleden.

– Bij binnenkomst desinfecteer je je handen dmv de aanwezige gel.

– Neem je eigen drinken mee, want er zal geen thee worden geserveerd en je kunt ook niet het servies in de studio gebruiken.

Het meenemen van je eigen matje is verplichtJe neemt ook een handdoek en/of dekentje mee en eventueel blok(ken), riem en bolster. Je kunt van de in de studio aanwezige materialen alleen de meditatiekussens gebruiken, en dan uitsluitend als je die afdekt met een handdoek. Heb je nog geen mat etc? Je kunt bij Tara Boeddha in de binnenstad binnenlopen en je eigen benodigdheden aanschaffen. Zelf gebruiken wij op dit moment deze mat in de studio, die bevalt goed.  Bij dezelfde online winkel kun je ook bolsters, blokken en riemen kopen. Ze hebben natuurlijk ook meditatiekussens te koop, als je er toch zelf eentje aan wilt schaffen.

  Deelnemers komen één voor één binnen, laten jassen, tassen en schoenen in de gang en nemen hun benodigdheden mee naar binnen. De eerste die binnenkomt gaat naar de plek helemaal rechts achterin en legt daar de mat binnen de markering, de volgende naar de plek ernaast etcetera. Bij het verlaten van de zaal gaat iedereen in omgekeerde volgorde weer terug. Dit maakt dat je bij binnenkomst en vertrek zo min mogelijk langs elkaar heen hoeft. De studio wordt direct na afloop van de les verlaten.

– Om de wisseling tussen twee groepen op de avonden te vergemakkelijken zal de eerste groep 5 minuten eerder stoppen, en de tweede groep 5 minuten later beginnen. Dan kan iedereen rustig naar buiten en naar binnen.

– Omdat een goede ventilatie van groot belang (b)lijkt bij het voorkomen van een infectie met het Corona-virus zullen tijdens de lessen de ramen zoveel mogelijk open blijven, en indien mogelijk ook de deur van de zaal. Daarnaast komt er een luchtreiniger met HEPA-filter in de zaal te staan, om de kans op overdracht van een virusdeeltjes verder te beperken.

– Ook als we weer open zijn kunnen sommige lessen bij goed weer verhuizen naar buiten. Dit geldt in principe voor alle lessen, behalve de lessen in het weekend en de easy yoga op dinsdagavond, die zijn altijd binnen. Om uiterlijk 16.00 uur wordt in het lesrooster aangegeven of de les buiten plaatsvindt. Als dat het geval is, is het niet mogelijk de les online mee te doen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!