Corona-nieuws

Beste Aandachtsmeder,

Helaas hebben ook wij de moeilijke beslissing genomen om met ingang van deze week de yogastudio voorlopig te sluiten, in ieder geval tot en met 6 april. Dit is in lijn met het besluit van de overheid en advies van de RIVM.

Maar: we gaan door met het geven van yogales! Voor dit moment niet in onze fijne studio, maar online, zodat jij gewoon je les kan volgen. En zodat De Aandachtsmederij en haar docenten in en na deze hectische tijd kunnen blijven bestaan!

We hopen binnen enkele dagen de eerste lessen online te kunnen zetten. We gaan een aantal verschillende soorten lessen opnemen, van verschillende docenten en variabele tijdsduur, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste past op het moment dat je les wilt volgen. Deze lessen kun je kosteloos en zo vaak je wilt volgen, ze komen in een omgeving zonder betaalmuur.

Daarnaast werken we aan het realiseren van lessen, via een livestream. Zodra deze lessen ingeroosterd staan kun je via je gewone Momo-account inloggen tot een uur voor aanvang van de les. Je ontvangt dan een linkje waarmee je kunt inloggen op de live omgeving. Deze lessen tellen mee als gevolgde les voor je abonnement of strippenkaart.

Houd je mail en onze FB-pagina dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

We willen extra benadrukken dat in deze tijden van hogere stress, yoga en meditatie juist héél goed kunnen ondersteunen, zeker wanneer deze regelmatig worden gedaan! Stress is een van de grootste vijanden van een goed functionerend immuunsysteem. Cortisol onderdrukt namelijk je afweer. Door yoga te doen houd je niet alleen je lichaam fit, maar oefen je ook in ontspannen, zodat stress minder vat op je krijgt.

We hopen echt op jullie (online) support! Daarom doen we bij deze een oproep aan abonnementhouders om je abonnement te laten doorlopen! Want als jullie massaal je abonnement bevriezen dan is het helaas niet zeker of De Aandachtsmederij hierna weer ‘gewoon’ open kan…

Mocht je toch voelen dat je je abonnement tijdelijk wil bevriezen, dan kan dat. Dat kan voor maximaal 1 maand. EN let op: je kan dan niet online onze lessen volgen en ontvangt ook de audio-oefening niet meer. We snappen dat de situatie heel erg vervelend is. We lijden hier allemaal onder en hopen dat we jullie snel weer in onze offline studio kunnen verwelkomen.

Heb je een lessenkaart? De geldigheidsduur van je kaart wordt -indien nodig- verlengd met maximaal het aantal weken van de ‘coronasluiting’. Mocht je daarnaast nog verlenging nodig hebben omdat je zelf ziek bent geworden, dan kijken we samen wat een passende oplossing is. Daarvoor kun je tzt contact met me opnemen via het emailadres info@aandachtsmederij.nl of op onderstaand telefoonnummer.

Zolang er nog geen lessen online staan ontvang je dagelijks een audio-bestand met een ontspanningsoefening. Vanavond ontvang je een nieuwe oefening, dus reserveer vast tijd voor jezelf vanavond zodat je in alle rust thuis de oefening kunt doen.

Pas goed op jezelf en anderen, we’re in this together!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!