Yoga & Ayurveda – Zelfzorg, loslaten en aarden

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - zondag 13-10-2019
10:00 - 12:30

Locatie
De Aandachtsmederij


Alles wat is ontstaan en tot bloei heeft mogen komen in de vorige seizoenen, laat los in de herfst en trekt zich terug in de vroege winter. Letterlijk.
De bomen laten hun blaadjes vallen en de dieren maken zich op voor de winter. Alleen mensen lijken het juist in de laatste periode van het jaar drukker dan ooit te hebben: je rent van deadlines op het werk uiteindelijk meteen door naar het schrijven van Sinterklaasgedichten en kerstborrels.

Deze workshop is niet alleen een heerlijk moment van rust en tijd voor jezelf, je leert hier ook hoe je je goed voor kunt bereiden op de laatste periode van het jaar. Daarnaast leer je tijdens deze workshop wat Ayurveda is, hoe deze filosofie je kan ondersteunen in het najaar en welke voeding het beste bij deze tijd van het jaar past.

Je wordt bovendien door een serie yogahoudingen en ademoefeningen geleid die het loslaten ondersteunen en je helpen te aarden, zodat je open en stabiel de feestdagen tegemoet kunt gaan.

De workshop wordt gegeven door Irina Verwer is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft Irina les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, leidt retreats, workshops en masterclasses en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.
Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.

Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra. In haar workshops mengt Irina al haar kennis tot een heerlijke yoga-soep. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – maar vooral leert ze je om nog beter voor jezelf te zorgen.
Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com.

Deelnamekosten zijn € 40. Bij inschrijving vóór 1 juli ontvang je € 5 vroegboekkorting!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!