Yin & bowls

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - vrijdag 17-03-2023
19:30 - 21:30

Locatie
De Aandachtsmederij


Heel speciaal: Yin yoga onder begeleiding van klankschalen gevolgd door een klankschaalconcert. Laat je meevoeren op de zachte trillingen en kom nog dieper in de houdingen. De klanken werken meditatief en diep ontspannend, je hoeft er niets voor te doen.

De fijne klanktrillingen hoor je om je heen, maar ze werken ook door je heen. Ze kunnen diep door alle huidlagen heen resoneren, als een subtiele innerlijke massage. Het is letterlijk en figuurlijk een zachte aanraking, van binnen en van buiten. Lichamelijk en geestelijk, een streling van je ziel.

Yin yoga is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande westerse leven.  In Yin Yoga verloopt alles langzaam en rustig, je neemt er de tijd voor je lichaam en je gevoel, het zijn in het moment. In Yin Yoga blijf je langere tijd in een houding (minimaal 3 minuten) en dit kan erg intens zijn. Je bereikt niveaus in je lichaam die voorbij de spieren gaan, zoals bindweefsel (ofwel fascia). Dit bindweefsel bevindt zich overal in je lichaam en dus ook in je spieren. Yin yoga zorgt ervoor dat je ook op de diepere niveaus flexibiliteit ontwikkelt, waardoor de ‘flow van chi’ wordt bevorderd en eventuele energetische blokkades worden opgeheven. Het lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. De trilling die de verschillende klankschalen maken zetten het water in ons lichaam in beweging.

Tijdens het concert kun je zitten of liggen. Belangrijk is dat jij je comfortabel voelt dus kleed jezelf warm aan (lange mouwen & sokken).

Een bijzondere sessie die je niet snel zult vergeten. Een oorstrelende, hartverwarmende, helende en verstillende middag. Deze workshop wordt gegeven door Jet Poels (yinyoga) en Iwan Boersma (klankschalen).

De deelnamekosten bedragen € 35 per persoon.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!