TRAINING Yoga bij angst stress en burn-out

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - zaterdag 12-11-2022
15:30 - 17:00


Voel je veilig, ontspannen en vrij! Yoga bij angst stress en burn-out: dé training die je inzichten geeft om meer ontspanning, aandacht en bewustzijn in jouw leefstijl te creëren.

Onrustig, lusteloos, uit balans… als je niet lekker in je vel zit weet je vaak niet meer wat te doen. Mijn training biedt perspectief, brengt je in beweging en leert je te verbinden met je hart! Yoga, meditatie, ademwerk en mindfulness zorgen er voor dat het leven weer gaat stromen. Zo ontstaat er nieuwe ruimte waardoor jij je veilig en vrij voelt.

Over Jiske:

Jiske van Jai Jiva Yoga uit Amersfoort geeft yogalessen en trainingen aan mensen met burn-out – angst en stressklachten. Zelf had ze vijftien jaar geleden ook een burn-out en ervoer ze hoe yoga haar dichter bij haar lichaam en haar hart bracht.

“Je kunt niet falen als je voelt”

Niet bedenken wat je nodig hebt, maar voelen, dat is wat Jiske het liefst doorgeeft. Haar tips: neem voordat je een yogales kiest vijf minuten de tijd te om te voelen wat er speelt. Is je hartslag hoog, raak je overspoeld door alles of ben je onrustig? Kies dan voor een rustige, aardende les, zoals Yin yoga, Restorative yoga of een slow flow. Ben je moe, leeg, uitgeput en heb je het gevoel dat je liever ergens anders bent? Blijf dan toch op de mat en wees mild voor jezelf, maar kom wel in beweging. Flow met wat er is zonder dat je weg wil.

Het huidige moment accepteren Voor Jiske is accepteren wat er is de essentie in een periode met burn-outklachten. ‘Blijf waar je bent en houd op met weggaan. Het heeft een negatieve lading dat je niet wil zijn waar je bent. Ik wil mensen graag helpen inzien dat het goed is waar ze zijn. Dat begint al bij het jezelf zo aangenaam mogelijk maken tijdens een yogales. Pak dat extra kussen en dekentje. Maak het jezelf comfortabel en wees lief voor je lichaam.’

Yoga voor verandering Yoga is een prachtige manier om op lichamelijk en geestelijk niveau verandering teweeg te brengen. Tijdens haar eigen burn-out zorgde yoga ervoor dat Jiske voor het eerst ging luisteren naar de signalen van haar lichaam: ‘Yoga is een belangrijk moment van zelfzorg, dat begint zodra je je matje uitrolt. Je zegt daarmee: dit is mijn moment! Hier mag ik zijn wie ik ben.’

Als je burn-outklachten hebt, kan je lichaam extra moe aanvoelen. ‘Realiseer je dan dat jij niet je lichaam bent, net als dat jij niet je gedachten bent. Je kunt depressieve gevoelens ervaren, maar je bént die gevoelens niet.’ Met haar lessen helpt Jiske mensen de weg te vinden naar het hart en los te komen van beperkende overtuigingen.

Meer over Jiske Reeskamp Wil je meer weten over Jiske? Ga naar haar website jaijiva.com en volg haar op Instagram op @yogi_jiske.

Mijn kwalitatief hoogwaardige trainingen kenmerken zich door ons persoonlijke contact. Ik lees jouw fysiek en ben instaat de signalen die jij afgeeft te vertalen naar een volledige unieke training. Zo krijg jij exclusiviteit en precies dat gene wat je nodig hebt. Ook dat wat je liever negeerde komt aan de oppervlakte en in beweging. In deze beweging ontmoeten wij elkaar. Ik creëer een veilige ruimte waarin jij je mag bewegen zoals je bent. Zonder oordeel en in alle rust en vertrouwen.

Zes zaterdagen vanaf 12 november 2022

Tijd: 15:30 uur tot 17:00 uur
Kosten €250,- (particulier incl. btw | zakelijk excl. btw)

Om mijn exclusieve aandacht voor jouw proces te waarborgen heb ik plek voor maximaal 10 deelnemers per training.

Nieuwsgierig: kom naar de introductiemiddag en ontmoet mij.
Ervaar in een eenmalige sessie wat deze training voor jou kan doen!

Zaterdag 8 oktober 15:00 -17:00 uur
deelname €20,– | gratis voor wie de training boekt.

Wacht niet te lang: klik hier om je vast aan te melden!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!