Specialisatie Restorative Yoga

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - vrijdag 12-06-2020 - zondag 01-11-2020
Hele dag

Locatie
De Aandachtsmederij


Deze Restorative Yoga-specialisatie met Diana van der Gaast is voor yogadocenten en yogadocenten in opleiding (in overleg met Diana). De modules kunnen ook ter verdieping gevolgd worden door yoga-beoefenaars die geen docent zijn (in overleg).

Omdat Restorative Yoga een meditatief karakter heeft en een oefening in mindfulness is, wordt er naast het leren van het ondersteunen in de poses, ook aandacht besteed aan verschillende meditaties die je in deze vorm van yoga kunt integreren. Je leert didactische vaardigheden o.a. volgens de oefeningen en theorie uit de 8-weekse Mindfulness Training, die als een rode draad door deze specialisatie loopt.

Doel van Restorative Yoga is d.m.v. vertraging en verzachting tot ontspanning en verstilling te komen. Het taalgebruik van de docent is daar een weerspiegeling van. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het leren gebruiken van uitnodigende, onderzoekende, mindfulle verbale (Nederlandse) instructies. Ook leer je m.b.v. de adem ruimte te creëren in gebieden waar spanning wordt vastgehouden. Diana heeft deze specifieke Restorative Yoga methode zelf ontwikkeld.

Data en tijden:

Vrijdag: 13.30-18.30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag 09.00-16.30 uur

Module 1: 12, 13, 14 juni
Module 2: 10,11, 12 juli
Module 3: 28, 29, 30 aug.
Module 4: 30, 31 okt. en 1 nov.

Zie voor meer info en aanmelding de site van Diana: https://www.yogaflow.nl/restorative-yoga-specialisatie/

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!