Special Rest & Restore: yoga om je hart te openen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - zondag 05-07-2020
09:30 - 11:30

Locatie
De Aandachtsmederij


Waar word je gelukkig van? Hoe kun je goed voor jezelf zorgen en keuzes maken die bij jou passen? Je hart volgen, in verbinding met jezelf en met de mensen om je heen? In deze Rest & Restore special staan we stil bij ons hart.

Wat gaan we doen?
Stilte, rust en ‘nietsdoen’. Niet alleen heerlijk en nodig om op te laden, maar ook om verbinding te maken met jezelf en te voelen wat je nodig hebt. Zeker als je gevoelig bent voor de energie en mening van anderen. In deze Rest & Restore special doen we restorative yoga oefeningen en meditaties, gericht op het openen van je hart. Journaling (schrijven voor jezelf) ondersteunt bij het luisteren naar wat je hart je vertelt en wat je intuïtie je influistert.

Wat is restorative yoga?
Restorative yoga is een herstellende en meditatieve yogavorm waarbij je actief, diep en bewust ontspant. Rest & restore. Je blijft 5 tot 20 minuten in een houding, waarbij je wordt ondersteund door hulpmiddelen als kussens, dekens en blokken. Deze props helpen je om spanning in je lichaam los te laten en je lichaam op een zachte manier te ‘openen’. Met restorative yoga laad je jezelf op.

Voor wie?
Iedereen kan meedoen, ook zonder ervaring met yoga of als je (chronische) pijnklachten hebt.

Wat neem je mee?
Draag comfortabele kleding en neem een mooi notitieboekje en pen voor jezelf mee.

Door wie? Franka Meijer

Investering € 35

Deze workshop is onderdeel van een drieluik; de andere workshops zijn op 22 maart en 7 juni. Als je direct voor de hele reeks inschrijft, is je investering voor het drieluik € 90.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!