Mythe & asana – met Irina Verwer

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - zondag 08-03-2020
10:00 - 12:30

Locatie
De Aandachtsmederij


Afleiding is er altijd voldoende in het leven. Dat kan leuk zijn, maar het kan er ook voor zorgen dat je de dingen die je eigenlijk liever niet ervaart weg gaat duwen. Juist dat zorgt er vaak voor dat het lastiger wordt om voluit en authentiek te leven.

Tijdens deze workshop onderzoek je aan de hand van een prachtige en inspirerende mythe welke delen van je leven wat meer liefdevolle zorg en aandacht nodig hebben. De mythe helpt je om, in combinatie met het begeleide zelfonderzoek, om dieper in jezelf te duiken en om datgene waar je tegenop ziet onder ogen te zien. Op deze manier hervind je je kracht en kun je duidelijker zien wat je nodig hebt om (nog beter) naar je intuïtie te luisteren.

De yogahoudingen, meditatie en ademoefeningen waar je doorheen wordt geleid sluiten hier perfect bij aan en ondersteunen je in het maken van (soms lastige) keuzes, zodat je jouw leven zonder terughoudendheid kunt leven. Ervaar de grenzeloze vrijheid die daarmee samen gaat!

Irina is holistisch coach en yogadocente. Al ruim tien jaar geeft Irina les in binnen- en buitenland. Ze schrijft voor het Nederlandse en Franse Yoga Magazine, schreef de yogische kookboeken ‘Kopstand in de Keuken’ en ‘Met een Snufje Yoga’, geeft les aan yogadocentenopleidingen, leidt retreats, workshops en masterclasses en ze geeft online lessen bij Ekhart Yoga.
Irina volgde wereldwijd docentenopleidingen in uiteenlopende stijlen – van yin tot vinyasa, van anusara tot ashtanga. Ook rondde ze diverse coachingsopleidingen en Ayurvedische opleidingen af.
Sinds haar elfde verdiept Irina zich in alles wat er over voeding te leren valt. Ze leest alles wat los of vast zit over mythes en filosofie. Daarnaast verdiepte Irina zich uitgebreid in kruidenleer, leefritmes, yoga voor vrouwen en tantra.
In haar workshops combineert Irina al haar kennis en deelt dit met liefde. Ze vertelt verhalen, geeft leef- en voedingsadviezen, stemt de oefeningen af op de seizoenen – en vooral inspireert ze om alle aspecten van jezelf te omarmen en voluit te leven.
Over Irina kun je meer lezen op haar website: www.irinaverwer.com

De deelnamekosten bedragen € 40

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!