Mindfulness training

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - vrijdag 06-03-2020
19:00 - 21:30

Locatie
De Aandachtsmederij


8-weekse mindfulness training

Ergens is er een gevoel dat je al tijden vertelt: het is teveel. Dat gevoel duw je graag weg. Er moet zoveel. Er is geen tijd om te luisteren. Iedereen is druk, zij doen het toch ook? Het hoort erbij.

Je lichaam vertelt je hetzelfde. Elke dag moe. Gespannen spieren in je lijf. Regelmatig hoofdpijn misschien? Het gaat wel weer over, denk je.

Ik nodig je uit voor mijn 8-weekse mindfulness training. Om te oefenen met bewust(er) leven om jouw balans te vinden. Je zult zien dat je met relatief kleine veranderingen je leven ècht anders kunt ervaren.

In de training werken we met verschillende oefeningen die je ondersteunen bewust(er) te leven. Meditatie en bewegen in aandacht (yoga) vormen de basis van de beoefening.

De 8-weekse mindfulness training leert je beter omgaan met stressvolle situaties. Veel deelnemers ervaren (een sterke) vermindering van stressklachten. De training geeft mogelijk ook positieve gevolgen op het gebied van slapen, concentratie, grenzen aangeven, pijnbeleving of milde angstklachten.

Praktische informatie

De training duurt acht weken met wekelijks een bijeenkomst van 2,5 uur, op vrijdagavond van 19:00 tot 21:30 uur. Ook komen we eenmaal een dag samen om te oefenen: de stiltedag.

Tijdens de acht weken van de training kun je rekening houden met een tijdsinvestering van zo’n 45 á 60 minuten per dag voor de thuisoefeningen.

Alle trainingsdata:

6/ 13/ 20/ 27 maart
3/ 10/ 17/ 24 april

Op zaterdag 4 april is er een stiltedag van 10 tot 16 uur.

De stiltedag vindt plaats in de prettige hooizolder in het weidegebied tussen Amersfoort en Soest. De sfeer van de omgeving draagt bij aan het thema van de dag: stilte. De hooizolder is goed bereikbaar.

Kosten: € 290.

Deze kosten zijn voor alle sessies, de stiltedag inclusief lunch en een mindfulness werkmap.

Doe je ook mee?

Aanmelden kan op blotevoeteninhetgras.n of via het formulier hieronder.

Benader me ook gerust met je vragen via 06 1468 9282

of per mail: linda@blotevoeteninhetgras.nl

Wees welkom.

Linda Kroon | mindfulness trainer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!