Kerstspecial Yin XXL en Yoga Nidra

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - zondag 20-12-2020
10:30 - 13:00

Locatie
De Aandachtsmederij


Vlak voor Kerst, op zondag 20 december, kun je het kerstgevoel – met veel lichtjes – beleven door uit de drukte te stappen, naar binnen toe te keren & alles van je af te laten glijden! Door stilte, diepe strekking & het loslaten van kom je in rust en ga je ontspannen en met hernieuwde energie de kerst in.

De winter is de tijd van rust en stilte, van het naar binnen keren, herstellen, ontprikkelen en loslaten van wat niet meer nodig is. In de natuur is dit heel goed te zien: de bomen laten hun bladeren los en het leven keert letterlijk naar binnen. Een mooie tijd voor een Yin Yoga practice.

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je dieper in de stretch en ontspanning gaat. Het diepe, lange strekken gaat voorbij je spieren: het strekt en doorbloedt je bindweefsel en versterkt je gewrichten, essentiële delen van je lichaam om gezond te houden en regelmatig de kwestie bij stijfheid en immobiliteit. Na afloop voel je je lichter & kalmer.

Doordat je de houding in stilte voor langere tijd aanhoudt, wordt het een meditatieve oefening waarbij je los laat en observeert wat er speelt in je lichaam en geest. Je krijgt de kans om je lijf beter te voelen, om te voelen wat de houding voor/met jouw lichaam doet en wat voor effect dat op je gedachten heeft.

We sluiten de workshop af met een Yoga Nidra zodat je gegarandeerd diep ontspannen en helemaal opgeladen naar huis gaat. Na afloop van de les drinken we samen thee met speciaal voor de gelegenheid zelfgemaakt plantaardig lekkers!

Kosten: € 40 voor deze lange workshop, inclusief thee en verantwoord maar verrukkelijk lekkers na afloop!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!