De taal van je hart

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - vrijdag 02-10-2020
10:00 - 13:00

Locatie
De Aandachtsmederij


De taal van je hart is anders dan de taal van je hoofd of de taal van je lichaam. Hoe je hart zich uitdrukt verschilt ook nog eens per persoon. In deze drie bijeenkomsten leer je de unieke eigen taal en gevoelservaring van je hart kennen,. Je verkent wat leven vanuit je hart voor jou persoonlijk betekent en wat hierin belangrijk is.

Het zijn fijne ontspannen ochtenden, waarin alle tijd is om aan te komen, stil te worden en met je aandacht naar binnen te keren. In een rustig tempo luister je, onderzoek je, en verken je je eigen gevoelservaring van dat moment. Dit levert verrassende diepe inzichten op en innerlijke rust.

 Voor wie?

Voor vrouwen die hun hart, hun wijsheid en diepere lagen willen leren kennen. En die graag daar trouw aan willen blijven, in welke situatie dan ook.

Dat dit niet makkelijk is, zeker als de omstandigheden roerig zijn, is een understatement. Het vraagt dan ook een zekere mate van rijpheid, benieuwdheid en moed.

Begeleiding:

Mitzi Gras begeleidt de bijeenkomsten (www.mitzigras.nl). Met haar uitgebreide ervaring ondersteunt ze je de taal van je hart te verkennen, tot nieuwe lagen door te dringen, helder en aanwezig te blijven en richting te vinden en te houden.

In 2015 richtte ze het Genootschap van de Hartenvrouwen op in Heerde. Later kwam daar een twee groep in Amersfoort bij.  Het progroamma ‘De taal van je hart’is onderdeel van een uitgebreider programma maar is los te volgen.

Praktisch

Data

–  2 oktober, 11 december 2020, 29 januari 2021 10.00-13.00

Kosten: 175 euro voor 3 bijeenkomsten.

Dat is inclusief:

  • Begeleiding
  • Verblijfskosten (koffie, thee, koekjes)
  • Een welkomstkadootje voor nieuwe vrouwen
  • Toegang tot de Hartenvrouwen spotify muziek lijst (samengesteld door en voor Hartenvrouwen)

Dit bedrag is exclusief 21% btw indien de kosten of de btw aftrekbaar voor je is (zzp tarief)

 Info en inschrijving

 Wil je meer informatie? Wil je verkennen of het iets voor je is en welke groep het beste bij je past?

Plan een afspraak via https://calendly.com/mitzigras/orientatiegesprek voor een oriënterend telefoongesprek.  Of stuur een mail naar mitzigras@kpnplanet.nl

Inschrijven kan vervolgens via: http://www.mitzigras.nl/site/inschrijven/ 

Met haar rust, ruimte en lichtheid weet Mitzi in no time een sfeer te creëren waar je gewoon even kunt zijn. Dat lijkt simpel, en tegelijk is zijn misschien wel een van de moeilijkste dingen voor een mens. Met meditaties, inquiries en andere oefeningen weet Mitzi mij als deelnemer naar dat stuk van mezelf te brengen waar het stil is. Dat stuk in jezelf dat, als je het aandacht geeft, je haarfijn kan vertellen hoe het met je is en wat je nodig hebt. Elke keer weer ga ik na een bijeenkomst met een warm hart en een koel hoofd naar huis

 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogste van het laatste nieuws van de Aandachtsmederij.

Je hebt je succesvol aangemeld!